KreativaNea

Med färg som verktyg för att skapa ett bättre välmående

VEM ÄR JAG?

Hej! Det är jag som är Linda Bengtsson, 32 år från lilla Trelleborg i Skåne. Jag har rest mycket i mitt liv, studerat utomlands och träffat otroligt fina människor på vägen som inspirerat mig och lärt mig så mycket om både mig själv och världen därute.


Idag bor jag i Norrtälje med min man och 3 små barn, vår galna kattunge Milo och guldhamster Kola.

Färg och form har alltid varit min stora passion, jag har målat sen jag var väldigt liten och använder mig ofta av målandet när jag behöver komma ner i varv. 


Andra stora intressen som jag har är yoga/ meditation/ andlighet. Hälsa & kost samt att få resa och träffa nya spännande människor.

Om KreativaNea

Jag är en holistisk färgrådgivare/inredare och konstnär med fokus på färgpsykologin och människans välmående. Vad är en holistisk färgrådgivare och vad betyder färgpsykologi undrar ni kanske nu?


Jo, att vara en holistisk färgrådgivare innebär att man ser människan som en varelse där alla våra delar; vår fysiska, mentala/emotionella och själsliga kropp hänger samman och är alltså alla lika viktiga när man vill skapa balans och harmoni i sitt liv. Varje färg har en eller flera unika egenskaper som påverkar oss människor på olika sätt, detta kallas för färgpsykologi. Därför kan vi med hjälp av färger skapa harmoniska färgschema som passar just vår personlighet och livsstil och få resultat av balans och ett bättre välmående. Detta gäller allt från vilka färger vi har på kläderna till hur vi färgsätter och inreder våra hem. Jag är då en holistisk färgrådgivare/inredare och fokuserar enbart på våra hem och arbetsplatser.


Som konstnär målar jag ofta med starka, härliga färger där jag än en gång använder färgpsykologin för att balansera färg och motiv.


Är du intresserad av att veta mer? Tveka inte att höra av dig,

jag pratar gärna med dig!


> email: linda@kreativanea.se

> telnr: 0708 - 98 02 68

KONTAKTA MIG


Adress: 

Milstensvägen 7, Norrtälje
Telefon: 

+46 (0) 708 98 02 68


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera