om kreativanea

 

konstnär - holistisk färgrådgivare - inredare - dekoratör

Dipl. inredningsdesigner och dekoratör,

CATC design school, Sydney, Australien
Dipl. holistisk färgrådgivare,

Holistic design institute, England

Dipl. Bild teraput för barn,

Iris school of Colour - klar hösten 2019.Vem är jag?

Jag är en energisk, kreativ och jordnära kvinna som föddes 1987 i lilla Trelleborg, Skåne. Färg och form har alltid varit min stora passion, jag har målat sen jag var väldigt liten och använder mig ofta av målandet när jag behöver komma ner i varv och få drömma mig bort en stund - det blir lite min meditation, tid att bara få vara utan krav. 


Jag hade en underbar bildlärare när jag gick i högstadiet och när jag satt där på lektionen och velade sa han alltid till mig:

"Friheten med att måla är just det att ingen någonsin kan säga till dig att du målar rätt eller fel - för det finns inga rätt eller fel, bra eller dåligt, i konsten är vi alla lika".

Detta har följt med mig sedan dess och jag tänker på det varenda gång jag ska måla - Det är så underbart befriande!


Andra intressen jag har är yoga/ meditation/ andlighet, läkeväxter, hälsa och att få påta i trädgården. Men det viktigaste i mitt liv är ju ändå min fina familj; mina fantastiska små barn och min man. De spenderar jag så mycket tid med som jag bara kan!

Om KreativaNea

KreativaNea erbjuder skräddarsydda målningar i form av tavlor och gratulationskort. Jag älskar att måla och det finns inget som fyller min själ med så mycket kärlek och värme som när jag får lov att göra någon annan människa därute glad via mina verk. 

Jag tycker om att använda mig av färgpsykologi när jag målar, alltså jag använder mig utav färgens egenskap och kombinerar med ett motiv som sedan förstärker både budskap och känsla. Men jag målar såklart alltid utifrån kundens önskemål vid beställningsjobb.


Jag är även utbildad inredare och holistisk färgrådgivare vilket 

innebär att jag ser kropp– känsla– sinne och själ som en helhet när jag inreder.  De färger vi omger  oss med varje dag påverkar hur vi mår, hur vi känner och tänker. Och precis därför kan man genom att använda sig av färger i inredningen som är anpassade till just din personlighet och livsstil förbättra inomhusmiljön och välmåendet!


Skulle du vara intresserad av att veta mer eller kanske har några frågor så blir jag jätteglad om du hör av dig till mig. Du når mig via telefon: 0708 98 02 68, via mail: linda@kreativanea.se eller via beställningsformuläret