KreativaNea

Med färg som verktyg för att skapa ett bättre välmående

Skissade porträtt

Jag skissar porträtt i tre olika storlekar: A4, A3 och A2.

Önskar man ha text med i porträttet så måste jag anpassa bilden så att text får plats.

För större bild, klicka på ett av porträtten.

yoga målningar - konst för välmående

Målade med fokus på färgpsykologin, färgens egenskap kombineras med yogans kraftfulla positioner för att förstärka känslor av inre harmoni. Denna serie kallar jag Regnfolket, och den kommer att innehålla 20 målningar. Jag lägger upp allt eftersom de blir klara. Men skulle du redan nu önska ha en yoga målning men inte hittar någon här som faller dig i smaken, så är det bara att höra av dig till mig så målar jag precis den positionen med de färger du önskar. För större bild, klicka på en av målningarna.

Gratulationskort

Ett personligt gratulationskort som blir en present i sig och ger ett minne för livet. Skräddarsydda och unika gratulationskort för alla tillfällen. När du inte hittar ett kort i affären som riktigt passar till tillfället, eller om du skulle vilja ha ett kort som ger det där lilla extra - då hör du av dig till mig, så målar jag det precis så som du vill ha det.  För större bild, klicka på någon utav korten.

canvastavlor

Saknar du något därhemma på väggen och skulle vilja ha en tavla som passar din övriga inredning? Eller vill du ge bort en unik present? Då kan du beställa och få en canvastavla målad av mig. Du bestämmer helt själv färger och motiv - men skulle du vara osäker så hjälper jag dig självklart med idéer. Här ser ni olika canvastavlor som är beställda utav kunder, de är alltså inte till salu. För större bild, klicka på någon utav målningarna.

KONTAKTA MIG


Adress: 

Milstensvägen 7, Norrtälje
Telefon: 

+46 (0) 708 98 02 68


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera